Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

Hjælp til Opslag - hjemme og i udlandetDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du søge og tilbyde hjælp til opslag på arkiver og i bøger og opslagsværker. Ligeledes kan du bede om hjælp, når du skal søge familie i udlandet.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Opslag tilbydes på LAO - IKKE FLERE I DENNE OMGANG

Indsendt af: mettef

Dato: 29/05/07 17:31

Kære Bodil Greth.

Det var uhyggeligt svært at læse, og det var en lang smøre på flere sider. Jeg har af bedste evne forsøgt at stave mig igennem, jeg håber, at du kan få en lille smule udbytte af det. Jeg har taget nogle foto af den første og sidste side, som jeg vil sende til dig en af dagene. Du kan evt. lige sende mig din emailadresse via 'Private meddelelser', så kan jeg maile dem til dig, og så kan du måske selv læse mere.

Odense Byfogeds arkiv
Skifteprotokol 1787, side 141
Anno 1784, den 2. januar ? blev an-
meldt, at for? ? og Kroemand Jens Andersen Brülle ?. ? ?
Vare afgangen, indfandt sig Den Civile Hytte(?)-?, for ?
Paa Dødsfaldets ?.., at tage ? ?
Erfarig Registrering og ?ling, til ? ? ?

Af første Ægteskab med Anna Magdalene Nielsdatter: 1. En Søn Anders Jensen Brülle ?
2. en DatterMaren Jensdatter Brülle som har været i Ægteskab med Hans Jacob Dahl men ? er død og efterlader sig følgende Børn: a) en Søn Hans Jacob Dahl, 14 år, b) Johan Gottfried Dahl paa 7 Aar, c) Mari Elisabeth Dahl paa 16 Aar, d) Elsabeth Dahl på (?) Aar og e) Anna Magdalena Dahl paa 10 Aar.
Af andet ægteskab med Afg. Ahlhed ________ 1. en søn Peder Jensen Brülle, Bagersv., 30 Aar, 2. Jens Jensen Brülle, ? i Helsingør på 26 Aar, 3. Rasmus(?) Jensen Brülle ?, 22 Aar, 4. Hans Jensen B. 15 Aar, 5. Johan Jensen B., 9 Aar, 6. en Datter Anna Maria B. i Ægteskab med Hans Witt? ?, 7. Mette Brülle, ugift på 20 Aar, 8. Dorothea B. ligeledes ugift 16 Aar.

Og ? ? ? Anders Brülle, Hans Jacob Dahl og Hans Wittrok(?) ? u-myndige og ? Børns vegne, hvorefter passerede?.

Så følger en lang opremsning af indbo. Der er ikke nogen tegn på en økonomisk opgørelse på siderne. Måske ejede han kun ting...?

Og til sidste en sides tekst, som jeg ikke kan læse.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.