Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: en kommentar

Indsendt af: Arne Feldborg

Dato: 28/09/10 00:18

Jeg er meget enig i, at folk burde være mere tålmodige og afvente at de ny sider bliver færdige, og at det, efter en vis tilvænningsperiode, vil vise sig, at langt de fleste vil blive glade for de nye sider.

Uanset om det er motorveje, nye broer, eller nye hjemmesider det drejer sig om, så vil der altid være folk der i forvejen betegner det som aldeles unødvendig og kun til besvær. Men efter bare et par års forløb, så er der ingen der kunne forestille sig at undvære det.!

Jeg mener også, at folk måske lige fokuserer lidt for meget på deres eget behov "Det er godt nok for mig" og "de gamle sider fungerer da fint nok" osv. osv. Men det er jo kun den ene side af sagen.

Den anden side er jo de folk, der skal bruge deres fritid på at udbygge og vedligeholde tingene. Og her har det jo i lang tid været klart, at hele det gamle kompleks af hjemmesider skulle skrottes, og noget nyt sættes i stedet.

Til gengæld er jeg meget uenig i det synspunkt, at de folk der arbejder med tingene er så ophængte, at de ikke har tid til at holde brugerne ordentligt informeret. Det tager altså kun nogle få minutter, hver eller hver anden dag, lige at skrive nogle linjer om hvad man aktuelt har gang i og hvilke planer man har for de nærmeste dage.
Se evt [www.dis-danmark.dk]

Det kan tage årevis at opbygge et Goodwill, men det kan sættes overstyr på få dage. Og når man læser mange af de negative indlæg her i forum, så kunne man godt frygte at det er det der er ved at ske. Ikke fordi det nye system er dårligt, det være sig langt fra, men fordi folk føler sig usikre på hvad det egentlig er der foregår og hvor det fører hen.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.