Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

en kommentar

Indsendt af: Bent J

Dato: 27/09/10 16:43

Hej alle
Jeg har i den senere tid fulgt de forskellige debatter der har været kørende.
Jeg glæder mig meget over at der er mange mennesker der giver deres mening til kende, det kan ikke tolke anderledes, end at den enkelte føler et stort personligt engagement i netop "deres forening" og absolut vil bidrage til det fælles, ikke bare bedste, men allerbedste.
En god debatkultur er en af de ting der der er med til at skabe en god forening.

Jeg har selv haft lyst til at kommentere adskilligt. Jeg har dog afholdt mig, da andre allerede tidligere på glimrende vis, har fremført hvad der er nogenlunde sammenfaldende med min mening.

Jeg har arbejdet med EDB i mange år. Jeg kan ikke komme i tanke om noget som helst der virkede til alles tilfredshed fra første færd og da slet ikke når det var baseret på frivillig arbejdskraft.

Jeg kan forestille mig at de frivillige og bestyrelsen vil have glæde af lidt arbejdsro.
Selv om de ikke siger så meget, er jeg sikker på de læser samtlige indlæg. Et bestyrelsesmedlem kan jo ikke på egen hånd udtale sig om noget væsentligt, uden først at have konfereret det med den øvrige bestyrelse.

Jeg kan på den nye hjemmeside se at der er bestyrelsesmøde allerede først i næste måned, så mon ikke nogle justeringer falder på plads der og kan blive implementeret hurtigt.

Om foreningen DIS tror jeg de fleste vil sige; "der er mere der fornøjer os end misnøjer os".

Med venlig hilsen
Bent

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.