Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Ny Hjemmeside , Medlem eller ikke Medlem , Fremtidens DIS.

Indsendt af: Jens Peter Lieberkind

Dato: 18/09/10 11:56

Ud over at det på alle andre måder er tåbeligt at lukke andet end Foreningsforhold for ikke-medlemmer, betyder det også at Google og andre søgemaskiner ikke har adgang, hvilket klart er en forringelse af servicen også overfor medlemmerne!

Det betyder (måske) også at færre overhovedet vil lære DIS at kende. Måden jeg fandt til DIS på var da vist via Google, bl.a. ved at finde "lieberkind" i "Hjælp til opslag" og "Hjælp til tydning" - de træffere ville jeg ikke have fået med et lukket forum. (Jo, der også var træffere i Aneefterlysning men det ændrer ikke på sagen)

Og hvad når vi næste gang skifter forum-system? Så slipper vi ikke så let som denne gang:
:
Forum vil fortsat være tilgængeligt for at læse indlæg der allerede er skrevet, ligesom de er i en trykt bog. [...]
Indlæggene vil fortsat kunne nås via søgemaskinerne som f.eks. Google. Denne funktionalitet er der ikkeplaner om at nedlægge.

Mvh.
Jens Peter

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.