Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Michael Hedeman

Dato: 28/04/04 14:02


Hej alle

Jeg er i dag blevet ringet op af datatilsynet, og fik en snak ang. vejlednigen for slægtsforsker, der er igen forskel om man er amatør, professionel eller kommiciel slægtsforsker.

Derfor så snart man ligger sit slægtsforskning ud på nettet så skal man overholde de retningslinier som er beskrevet i vejledningen
[www.datatilsynet.dk]

Datatilsynet mener at deres vejledning er fyldestgørende nok, og vil derfor ikke lave skriftlige ændringer deri for at præsicerer tydligere.

Skulle der dog være nogle tvivls sprørgsmål så er man velkommen til at kontakte

Christian Svanborg
Datatilsynet
Direkte tlf. 33 19 32 33


Til Kathrine

Jeg vil opfordre dig/bestyrelsen i DIS til at lave et indlæg i slægt og data om denne vejledning fra datatilsynet og heri præsicerer at denne skal overholdes og er gældende hvad enten man er amatør, professionel eller kommiciel slægtsforsker.
evt genoptryg af en tidligere artikkel om gennemgang af vejledningen som har været bragt i Slægt og Data, der er jo kommet mange nye medlemmer til siden. og med overnævnte tilføjelse, tag evt kontakt til Christian Svanberg.
Dette fordi DIS daværende næstformand Lars nu bevisligt har fremsagt urigtige sandheder igennem flere år, dette finder jeg yderst uheldigt. Du kan bare se i denne tråd hvordan Maya er i tvivl.Til Lars.

At bryge ordet "lærestreg" er måske for kraftig, men jeg vil bede dig om fremover nøje at overveje / gennemlæse dine indlæg inden du sender dem.
Dette gæller ikke bare over for mig, men også overfor alle andre.

Du skal dog vide, at såfrem du fremover på nogen måde, hvad angår datatilsynets udtalelser, tilkendegiver dine urigtige holdninger og dermed skaber tvivl om troværdig ang. Nordisk Slægtsdatabase og min person som helhed så vil jeg reagere langt mere kraftigt end jeg har gjort i denne debat.

Denne sag er overstået for mit vedkommende, betrakt som det er, det er menneskil at fejle. Du har i overført betydning fået 5 rap over nallerne med et spanskrør [:];-)[/:]


Venligst
Michael Hedeman
Nordisk Slægtsdatabase
[www.alternativ-forum.dk]

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.