Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Lars J. Helbo

Dato: 24/04/04 14:13

Jeg må indrømme, at jeg nu er lidt forvirret. Jeg er nemlig slet ikke bevidst om, at vi skulle have nogen gammel konflikt [:]?[/:] Hvis vi engang har været uenige om et eller andet, så har jeg i hvert fald for længst glemt alt om det - i min alder kan det nok heller ikke helt udelukkes [:];-)[/:]

Men uanset hvad der måtte have været engang, så vil jeg i hvert fald her gerne slå helt fast, at det ikke på nogen måde har været min hensigt, at kritisere Michael Hedeman eller Nordisk Slægtsdatabase. Og hvis et eller andet i ovenstående tråd kunne opfattes på den måde, så beklager jeg det. Det var bestemt ikke min mening. Som sagt har jeg altså heller ikke nogen erindring om nogen gammel konflikt, så alene af den grund er der ikke noget af det jeg har skrevet her, der var tænkt som en hentydning til gammelt nag - beklager hvis det kunne opfattes sådan.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.