Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Kathrine Tobiasen

Dato: 23/04/04 19:07

Hej Michael
Ærlig talt, er vi ikke ved at bevæge os ud i pindehuggeri? Hvis skellet mellem professionel slægtsforskning og amatør do. går der, hvor man lægger ting ud på nettet, tror jeg ikke, at ret mange kan følge dig.

At kræve en indrømmelse er lig med at give bolden op til en ny (lang) fejde, som næppe har noget formål. Jeg synes, vi skal stoppe her, inden besindige medlemmer igen engang må ryste på hovedet
[:]:-([/:]
Med venlig hilsen
Kathrine Tobiasen

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.