Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Michael Hedeman

Dato: 23/04/04 14:33


Hej Lars

Jeg skrev en mail til datatilsynet i sidste uge, og da jeg ikke havde fået svar, ringede jeg i dag.

Der er op til tre måneders behandlingstid på skriflig svar, så det vender jeg tilbage med senere.

Jeg fik at vide telefonisk at der er de samme vilkår i loven / vejledningen for amatør og prof. / kommicielle slægtsforskere.

Når ens slægtsarbejde ligges på nettet, er man ikke amatør længere.

Der hvor man fra datatilsynets side kan se en forskel er ved indsigelse fra en person som optræder i en kommiciel database, at vedkommende lettere vil få medhold i at blive slettet, såfrem der er tungvejende ( læs personlige ) grunde hertil.

Så Lars du har ikke ret !

Mon ikke det ville være passende med en indrømmelse fra din side, at du også kan tage fejl, og ikke altid kun har ret [:];-)[/:]

Venligst
Michael Hedeman
Nordisk Slægtsdatabase
[www.alternativ-forum.dk]

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.