Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Lars J. Helbo

Dato: 15/04/04 10:39

Helt enig, det ligger klart indenfor (den juridiske) ramme.

Og det er for mig det afgørende punkt i denne sag. Jeg synes datatilsynets tolkning er så dejlig, fordi alle vi amatørslægtsforskere med den i hånden kan føle os sikre på, at vi ikke løber ind i juridiske problemer. Den dækker nemlig alt det, som vi normalt foretager os.

Noget andet er så den moralske side af sagen, for det kan selvfølgelig være en god ide at spørge om lov, sådan som du også har gjort. Men det er altså ikke noget juridisk krav og dermed er det op til hver enkelt, hvor meget man vil gøre ud af det.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.