Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Maya Rasmussen

Dato: 15/04/04 08:49

Sådan læser jeg det også, Lars [:]:-)[/:]

Altså (hvis jeg har forstået det ret), jeg blev lidt forvirret:

Sålænge det drejer sig om mine egne aner, kan jeg tillade mig at "bruge" data på min HP, er det nu korrekt forstået.
Jeg udgiver jo ikke en bog eller hæfte om andres aner og har heller ingen former for reklamer på min HP, som jeg kun bruger en del af til denne hobby. Jeg tjener altså intet på andres aner. Heller ikke mine egne, for den sags skyld.

Det skal tilføjes at jeg har tilladelse af nulevende familiemedlemmer og der aldrig vil komme følsomme oplysninger på min hjemmeside.

Derimod er der tilføjelser (følsomme), i mit familiehæfte som på nuværende er på små 100 A4 sider. Hæftet bliver/er udgivet til ca. 20-30 personer i min familie. Det holder sig vel indenfor rammen?
Ja I må meget undskylde, men da jeg læste de sidste tråde, blev jeg i tvivl.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.