Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Michael Hedeman

Dato: 14/04/04 22:28


Nej ingen store diskussioner her, for alt skal ties ihjel for husfredens skyld[:]?[/:]

Men nej om jeg vil finde mig i at du kommer med hele og halve postulater, som når det kommer til stykket ikke er mere belæg for, end et det kan stoppes i en spand uden bund i.

Og du snakker om jeg fortolker !!!!

Og sørme om du ikke bliver ved.

Du skriver:
"Hvis man driver en kommerciel tjeneste, så kan man ikke bruge denne fortolkning til ret meget"

Hvis fortolkning datatilsynets eller din ?

Det der irriterer mig er at du kommer med nogle postulater og så vil afslutte diskutiationen fordi du ikke formår at kommer med noget konstuktivt og hvad være er som jeg ser det, ikke er istand til at sige beklager det kan jeg godt se er en uheldig sammenblanding.
( men jeg har da lov til at håbe )

Så vil jeg slutte af med at citere fra register loven som omhandler omhandler personfølsomme oplysninger i 2 og 3 grad og som faktisk derfor ikke er relevant for en slægtsforsker privat eller kommiciel så længe de ikke har personfølsomme oplysninger på deres hjemmeside.

Grunden til jeg så nævner register loven her er at der i kapitel 1 § 2 stk 2 står følgende:
"Loven omfatter endvidere ikke registrering, der alene finder sted i videnskabeligt eller statistisk øjemed eller til brug for personalhistoriske undersøgelser eller udgivelse af almindelige opslagsværker."

Så derfor kort sagt lyder dine postularer temlig hult i mine øre, og i denne holdningsmæssige udveksling i denne tråd, virker du på mig temlig lidt troværdig.

Inden du kommenterer dette indlæg Lars, vil henlede din opmærksomhed på at du selv skrev:
"Nu synes jeg ikke, vi skal gøre en stor diskussion ud af det her."


Venligst
Michael Hedeman
Nordisk Slægtsdatabase
[www.alternativ-forum.dk]

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.