Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Lars J. Helbo

Dato: 14/04/04 19:25

Nu synes jeg ikke, vi skal gøre en stor diskussion ud af det her.

Det afgørende er, at vi hobby-slægtsforskere med datatilsynets fortolkning i hånden kan fortsætte med at lave de samme private hjemmesider, som vi altid har lavet. Og vi behøver ikke, at frygte nogen form for juridiske problemer i den forbindelse.

Men datatilsynets fortolkning handler altså kun om slægtsforskning som hobby. Hvis man driver en kommerciel tjeneste, så kan man ikke bruge denne fortolkning til ret meget. Så må man istedet søge kvalificeret juridisk bistand.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.