Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Offentliggørelse private slægtssider - Beskyttelse af personlige oplysninger

Indsendt af: Michael Hedeman

Dato: 30/03/04 21:17


Hej Ole

Datatilsynet lavede i 2001 en vejledning for slægtsforsker ved ret privat forskning og hvis det offentligøres på internettet.

Du kan læse det her:
[www.datatilsynet.dk]

Nu har jeg en betalings database, og der følger jeg selvfølgelig datatilsynets retningslinier, men derud over også arkivloven 50 års regel

Altså ingen nulevende personer under 50 år, dog med den undtagelse at hvis jeg har tilladelse af en bruger til at offentlig gøre data, samt hvis data allerede er offentlig tilgængelig i en eks. slægtsbog, eller den blå bog m.m.

Derud over aldrig aldrig nogenside opgive et personnr. på en nulevende.

Venligst
Michael Hedeman
Nordisk Slægtsdatabase
[www.alternativ-forum.dk]

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.