Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

Slægtsforskning - metode og teknikDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du søge hjælp eller udveksle erfaringer indenfor slægtsforskningens metoder og traditionelle hjælpemidler, herunder også lokalhistorie. Se også, om du kan finde svar på dit spørgsmål i DIS-Wiki http://www.dis-danmark.dk/wiki/index.php?title=Forside
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Månedsløjtnant

Indsendt af: Erik Boysen

Dato: 24/08/06 21:24

Kære JP.
Der er udgivet en bog "særnummer af Tidskrift for søvæsen" 132. årgang udgivet af søe-lieutenant-selskabet. Den beskriver Maanedslieutnanter i søe-etaten 1801-1814 (nogen er også med fra 1848 og 1864) udgivet 1961. bogen giver en beskrivelse af hvilke skibe månedløjtnanterne har forrettet tjeneste ombord i + udnævnelsesdato, fødested m.m. Kan lånes på biblioteket.
Med venlig hilsen

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.