Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

Slægtsforskning - metode og teknikDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du søge hjælp eller udveksle erfaringer indenfor slægtsforskningens metoder og traditionelle hjælpemidler, herunder også lokalhistorie. Se også, om du kan finde svar på dit spørgsmål i DIS-Wiki http://www.dis-danmark.dk/wiki/index.php?title=Forside
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Folkeregisteroplysninger

Indsendt af: Grethe Jensen (4000)

Dato: 18/08/05 08:40

Hej

Jeg ved godt dette emne har været drøftet før. Har jeg forstået det rigtigt, at hvis jeg har en persons sidste adresse i 1954 og tror han måske er død i begyndelsen af 1980erne eller måske i slutningen af 1970erne, så skal jeg henvende mig til den kommune, hvor han boede dengang eller kan jeg få oplysninger om ham på alle folkeregistre, da han jo lever efter 1968, som jeg forstår er skæringstidspunktet. Skal man have CPRnummeret, for at få denne oplysning, eller er det nok med fødselsdagen. Eller er det på Landsarkivet jeg skal have oplysningerne. Jeg forstår, at de tager betaling for at finde disse oplysninger. Er der nogen der ved, hvad de tager for det.
Håber nogen kan hjælpe.

Venlig hilsen
Grethe Jensen

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.