Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

Program- og WebProblemerDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du søge råd og vejledning i brug af slægtsprogrammer eller brug af internettet til slægtsforskningen samt udveksle erfaringer.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Efter opdatering af java, kan jeg ikke hente fra AO

Indsendt af: pagerbaek

Dato: 08/03/08 14:20

Hej

Jeg har kigget lidt mere på problemet og i det ser ud til at have noget med værdien af en property at gøre. Ved at bytte lidt rundt og udskifte indholdet, er forklaringen nok nærmere, at den seneste java ikke accepterer værdier som er URL kodede, altså f.eks. ser således ud '%2fdata%2fkirkeboeger1892%2f' i stedet for '/data/kirkeboeger1892/'. Denne kodning blev indført da der tidligere var et ø i kirkeboeger. Tilfældigvis var første og sidste property URL kodede, hvilket fik mig til at tro på at det havde noget med placeringen at gøre.

Med venlig hilsen
Per Agerbæk

Rettet en stavefejl!

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.