Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Prinsesse Thyras uægte barn

Indsendt af: gunvor johnsen

Dato: 14/02/06 23:40

I Hjemmet nr.24 1987 var der en artikkel om Thyras første barn. Heri står: "Dog fik hun gennemtrumfet, at den lille pige skulle vokse op i Danmark. Det gjorde hun,men hvem hun var, og hvilket liv hun fik - det er der stadig ingen, der aner."
Iflg. Bo Bramsen var der flere piger, der var født den 8.nov.1871, og som voksede op i bevidstheden om at det var dem, der var Thyras barn. Den bedst underbyggede er flg. : Mria blev 4 år hos strygersken på Glüksborg. Derefter bortadopteredes hun til købmand , cand.pharm Rasmus Jørgensen og hans kone Anne Marie i Odense. Her er så refereret historien om den afviste tilbagelevering. I 1902 blev Maria gift med den svagelige og sukkersyge løjtnant Frode Pløyen-Holstein. Han døde i 1942, Hun døde i 1964. Ægteskabet forblev barnløst . Hun levede sit voksenliv på "Tangegaard" ved Lundeborg på Fyn og efterlader sig et smukt minde på egnen. Der er et barnebillede og et ungdomsbillede i bogen....Hvis det ellers er hende!
Mvh Gunvor Johnsen 9800

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.