Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Uløst efterlysning: Aner til korporal Peder Westerberg, Fredericia/København, f. ca. 1756

Indsendt af: Hans Poulsen 1804

Dato: 26/11/08 16:45

Hej Niels

Peder var militærmand, korporal, og omkring århundredskiftet 1800 en moden mand på ca. 45 år.

De følgende 15 år er Europa, inklusive Danmark, præget af krige og ufred - under én hat sommetider benævnt Napoleonskrigene.

Kunne det tænkes, at den modne militærmand blev sendt udenlands med samt sin hele familie for fra et fjernt sted at tjene Danmarks intersser?

Eller tog han ophold i en af vore kolonier - eller for den sags skyld et andets lands kolonier?

Militærfolk var og er ofte en efterspurgt vare, fordi de besidder en lang række egenskaber, der er brug for i andre *brancher* og under andre himmelstrøg.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.