Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Uløst efterlysning: Aner til korporal Peder Westerberg, Fredericia/København, f. ca. 1756

Indsendt af: Jette Nielsen

Dato: 20/11/08 20:44

Hej Niels

Det vanskelige er,at der ikke,bortset fra Kbhvns området,og Fredericia,
kommer nogen frem med navnet Westerberg. Jeg har søgt i mange amter i hele landet, der er ikke nogen. Har søgt både med enk.og dobb.W.

Har du fundet børnenes konf. i Fredericia?

Og hvem er Jens Peter Westerberg i Fredericia,han kommer frem ved søgning,
var det også en søn?

Fik Susanne og Carl nogen børn døbt i København?

Ja,der kan stilles mange spørgsmål, men når der ikke dukker noget op ved søgning,er det svært. Og København er en stor by at lede i.

Det mærkelige er at,man heller ikke får nogen af børnene frem ved søgning.

Måden at skrive Carl på, har jeg set før, uden at det er udenlandsk.

Det ku' også være en ide at gå lidt tilbage i kbg.en og se,hvornår han blir nævnt første gang.Om der er andre der hedder Westerberg, eller om han er tilfytter i Fredericia. Er de evt.døde i Fredericia før 1801? Er det tjekket?

Mvh.
Jette Nielsen

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.