Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Forpagter Christen Rasmussen Pram og Kirsten Hendrichsdatter på Ringegaard? på Fyn i 1666

Indsendt af: Jørgen Frøslund

Dato: 04/12/07 13:32

Kære Per Nemo,

Borgmester Jens Madsen havde to brødre, ud over Anders Madsen også Peder Madsen Rosenberg, der døde i Thisted. Jeg er interesseret i flere oplysninger om din Ivar Madsen. Hvis du sender mig din mailadresse, kan jeg sende dig, hvad jeg har om brødrene - herunder også hvor tilnavnet Rosenberg stammer fra. Jeg tror dog, at der er flere slægter Rosenberg.

Med venlig hilsen
Jørgen Frøslund
8900 Randerts

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.