Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Forpagter Christen Rasmussen Pram og Kirsten Hendrichsdatter på Ringegaard? på Fyn i 1666

Indsendt af: Lars Skovvang Larsen

Dato: 04/12/07 11:17

Tak for interessen

Jeg tænker det muligvis er muligt at komme videre med udreningen af Pram/Praem-familien via eventuelle skifter i Skælskør.
Jeg tænker på skifter efter:

Matz Pram / Matz Rasmussen i 1705 (som jeg formoder er bror til Christen Rasmussen Pram) - hvis vi er heldige, er arvingerne hans søskendebørn i Skælskør, sandsynligvis i Nyborg m.fl. steder.

Hendrich Christensen Pram i 1706 - her kan man håbe bl.a. på nogle formyndere, der er af Pram-slægt.

Hans Christiansen Bager i 1703 - gift med Chatarina Christensdatter Pram.

Chatarina Christensdatter Pram i 1724 - også her kan man håbe på referencer til andre grene af familien. Hun havde med sikkerhed en levende datter ved sin død; min ane, Anne Maria Dorthea Johansdatter.

Johan Erhard Herman i 1734 - gift 1. gang med Chatarina Christensdatter Pram.

Inger Bertelsdatter (efter 1712, hendes død har jeg ikke fundet endnu) - gift 1. gang med Hendrich Christensen Pram; 2. gang med Adolph Petersen. Hendes yngste søn i 2. ægteskab er grundigt opkaldt efter hendes 1. mand; nemlig Henrik Pram.

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.