Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Forpagter Christen Rasmussen Pram og Kirsten Hendrichsdatter på Ringegaard? på Fyn i 1666

Indsendt af: Lars Skovvang Larsen

Dato: 02/12/07 09:49

Tak for oplysningerne til Regelsen.

Yderst interessant at navnet Pram også kommer ind som ejere af Risinge. Det tyder på at at vi har med "tunge" folk at gøre.
Jeg forventer at yderligere spor til mine aner skal findes i det fynske - omend der jo skete store omvæltninger med ejerskab af jord i forbindelse med svenskekrigene i 1600-tallet.

Hvorfra har du oplysningerne?

Jeg er ved at undersøge spor til Norge (Gudbrandsdalen), hvor der også findes Pram/Praem´er med tilsvarende navne, som dem der findes her.

MVH
Lars

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.