Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Stygge - Barfod

Indsendt af: Christian Vilandt

Dato: 06/08/07 15:13

Da Oluf Nielsen for ca. 150 år siden skrev sine Historiske efterretninger om Vester Horne Herred har han følgende om Jens Knudsen Barfods mulige hustru: "Hans hustru var vistnok af familien Stygge fra Frøstrup, et sagn siger at en af Barfoderne havde en kone derfra". Det er formentlig dette sagn som med årene og masser af gentagelser er blevet til fakta!

Christian Vilandt

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.