Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Re: Stygge - Barfod

Indsendt af: Arne Feldborg

Dato: 05/08/07 22:20

Jeg er ikke Barfod ekspert, det være sig langt fra, men jeg har dog på det seneste rodet lidt med denne slægt.

Og jeg er helt enig i de foregående betragtninger. Det formodede slægtsskab er ikke nærmere belyst og ej heller sandsynliggjort. Og kan derfor, ud fra det foreliggende, hverken be- eller afkræftes.

Jeg tror det er en lidt for hurtig fortolkning af frasen "som vidne sin svogers skøde til Thomas Skygge" der har fået een og anden til at tro, at de to nævnte var svogre.??

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.