Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Er du sikker på, at du vil rapportere dette indlæg?

Stygge - Barfod

Indsendt af: Rosenberg

Dato: 05/08/07 06:58

Regelsen skrev følgende til mig:

"Stygge, Christen Christensen (d. e. 1556) til Frøstrup & Randrup er nævnt ved Rettertinget 6. juni 1542 (Viborg).

Rettertinget 21.maj 1573 (Dronningborg) Fru kirsten (Væbner), e.e. Mogens Mogensen (Harbou), indstævner f. Anna Lykke - Otto Krumpens enke, ang. en overenskomst, som nu afdøde Christen Christensen Stygge til Randrup i kongens & rigsrådets overværelse i sin tid har indgået med nogle af kronens bønder i Vinkel om nogle ejendomme, der dengang lå til Randrup. Da disse ejendomme ikke tilhørte C.C.Stygge, men var hans hustrus arvegods...."

Det formodes, at Jens Knudsen Barfod til Sædding storgård, Nr. Nebel, d.e. 1562 var gift med en datter af ovenstående Christian Stygge, men hvilket belæg er der for det?

Mon der er nogle, der har kendskab til Sædding Storgårds og Randrup/Frøstrups godshistorie i 1500-tallet?

mvh
C. Rosenberg

Du kan evt. give en forklaring på hvorfor denne meddelelse rapporteres. Forklaringen sendes til moderator(erne) sammen med rapporten. Dette kan være en hjælp for moderator(erne) for at forstå hvorfor du rapportere denne meddelelse.