Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

ForeningsforholdDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du finde sammen med andre medlemmer om projekter til gavn for alle i DIS-Danmark - eller finde sammen i en lokal gruppe. Tilbyd din hjælp eller kom med forslag til nye initiativer, du vil deltage i. Link til vores hovedside er: www.dis-danmark.dk
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

en kommentar

Indsendt af: Bent J

Dato: 27/09-10 16:43

Hej alle
Jeg har i den senere tid fulgt de forskellige debatter der har været kørende.
Jeg glæder mig meget over at der er mange mennesker der giver deres mening til kende, det kan ikke tolke anderledes, end at den enkelte føler et stort personligt engagement i netop "deres forening" og absolut vil bidrage til det fælles, ikke bare bedste, men allerbedste.
En god debatkultur er en af de ting der der er med til at skabe en god forening.

Jeg har selv haft lyst til at kommentere adskilligt. Jeg har dog afholdt mig, da andre allerede tidligere på glimrende vis, har fremført hvad der er nogenlunde sammenfaldende med min mening.

Jeg har arbejdet med EDB i mange år. Jeg kan ikke komme i tanke om noget som helst der virkede til alles tilfredshed fra første færd og da slet ikke når det var baseret på frivillig arbejdskraft.

Jeg kan forestille mig at de frivillige og bestyrelsen vil have glæde af lidt arbejdsro.
Selv om de ikke siger så meget, er jeg sikker på de læser samtlige indlæg. Et bestyrelsesmedlem kan jo ikke på egen hånd udtale sig om noget væsentligt, uden først at have konfereret det med den øvrige bestyrelse.

Jeg kan på den nye hjemmeside se at der er bestyrelsesmøde allerede først i næste måned, så mon ikke nogle justeringer falder på plads der og kan blive implementeret hurtigt.

Om foreningen DIS tror jeg de fleste vil sige; "der er mere der fornøjer os end misnøjer os".

Med venlig hilsen
Bent
Valg:

Re: en kommentar

Indsendt af: Arne Feldborg

Dato: 28/09-10 00:18

Jeg er meget enig i, at folk burde være mere tålmodige og afvente at de ny sider bliver færdige, og at det, efter en vis tilvænningsperiode, vil vise sig, at langt de fleste vil blive glade for de nye sider.

Uanset om det er motorveje, nye broer, eller nye hjemmesider det drejer sig om, så vil der altid være folk der i forvejen betegner det som aldeles unødvendig og kun til besvær. Men efter bare et par års forløb, så er der ingen der kunne forestille sig at undvære det.!

Jeg mener også, at folk måske lige fokuserer lidt for meget på deres eget behov "Det er godt nok for mig" og "de gamle sider fungerer da fint nok" osv. osv. Men det er jo kun den ene side af sagen.

Den anden side er jo de folk, der skal bruge deres fritid på at udbygge og vedligeholde tingene. Og her har det jo i lang tid været klart, at hele det gamle kompleks af hjemmesider skulle skrottes, og noget nyt sættes i stedet.

Til gengæld er jeg meget uenig i det synspunkt, at de folk der arbejder med tingene er så ophængte, at de ikke har tid til at holde brugerne ordentligt informeret. Det tager altså kun nogle få minutter, hver eller hver anden dag, lige at skrive nogle linjer om hvad man aktuelt har gang i og hvilke planer man har for de nærmeste dage.
Se evt [www.dis-danmark.dk]

Det kan tage årevis at opbygge et Goodwill, men det kan sættes overstyr på få dage. Og når man læser mange af de negative indlæg her i forum, så kunne man godt frygte at det er det der er ved at ske. Ikke fordi det nye system er dårligt, det være sig langt fra, men fordi folk føler sig usikre på hvad det egentlig er der foregår og hvor det fører hen.

mvh, a.f.
[hammerum-herred.dk]
Valg:

Gå til :

Forum her er lukket for nye indlæg.

Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg
Brug venligst Dis-Danmarks nye forum til nye indlæg
http://www.slaegtogdata.dk/forum

Hvis du vil kontakte de personer, der har skrevet her i tråden, får du deres mailadresse ved at klikke på navnet.
NB. Adressen kan være ændret efter at indlægget er skrevet.