Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Jens Jensen Spliid barnebarn af Laurids Biørn Christensen Spliid?

Indsendt af: Gevninge

Dato: 26/04-10 18:49

I "Slægtsbog for Hans Jensen Spliid, smedesvend i Randers født 1808" og udgivet af Dansk Slægtsforskning i Fredericia i 1976, står at Jens Jensen Spliid (Hans Jensen Spliids far) er døbt i Randers 11. august 1771 og søn af Jens Christensen Tambour og Marie Cathrine Hansdatter. Den eneste grund jeg kan se til at man har valgt ham som far er, at der i FT1845 står at han er født i Randers og er 75 år. Men mon Jens Jensen Spliid som 75-årig vidste hvor og hvornår han var født? Han døde i Randers 1845. Om Jens Chrisensen Tambour står der at han er født ca. 1730 og måske som søn af Christen Willadsen (Spliid) i Randers. Men hvorfor disse ca. og måske? Ved at tjekke med kirkebogen er der i øvrigt ingen Christen Willadsen (Spliid) der får en søn Jens!

Præsten i Albæk sogn, Hjørring amt, Laurids Biørn Christensen Spliid og hustru Anne Cathrine Jensdatter Steenfeldt fik 7 børn: Christen Spliid (1731), Jens Spliid (1732), Maria Spliid (1734), Hans Lorent Spliid (1735), Peder Spliid (1737), Niels Spliid (1738) og Jørgen Spliid (1741).
Den eneste af disse børn jeg ikke ved hvor blev af, er Jens. Kan han være far til Jens Jensen Spliid?

Eller er der nogen der har et bud på hvem Jens Jensen Spliid er søn af?

Venlig hilsen
Vivian Møller
Valg:

Gå til :

Forum her er lukket for nye indlæg.

Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg
Brug venligst Dis-Danmarks nye forum til nye indlæg
http://www.slaegtogdata.dk/forum

Hvis du vil kontakte de personer, der har skrevet her i tråden, får du deres mailadresse ved at klikke på navnet.
NB. Adressen kan være ændret efter at indlægget er skrevet.