Dis-Danmark - Tilbage til forsiden

AneEfterlysningDIS-Danmark
Dis-Danmark - Tilbage til forum forsiden

Her kan du efterlyse aner, som du selv har opgivet at finde. Husk at læse indlægget Vigtig: Til nye brugere af AneEfterlysning, inden du går i gang. Og husk, at det primært drejer sig om afdøde slægtninge! Vær forsigtig med oplysninger om personer, der stadig kan være levende.
Forum her er lukket for nye indlæg. Du kan fortsat læse og søge i de gamle indlæg.         Vi henviser til Dis-Danmarks Forum: www.slaegtogdata.dk.

Gå til :

Sådan skriver du et godt indlæg. Husk navn, tid og sted!!

Indsendt af: Moderator - Kathrine

Dato: 23/04-06 09:43

Velkommen til AneEfterlysning, hvor du kan hente masser af hjælp i din slægsforskning.

Der er lige et par ting, du skal vide, inden du skriver indlæg.

For at kunne skrive et indlæg skal du være registreret bruger. Hvis du ikke er det, kan du i vores FAQ ? Hjælp læse dig frem til det. Bemærk at du ikke er oprettet som registreret bruger, blot fordi du har fået et medlemsnummer. Du skal oprette dig særskilt her i DIS-Forum på den beskrevne måde. Når du har tastet de ønskede oplysninger skal du kontrollere din mailboks, for her vil der kort efter ligge en mail, hvor du skal bekræfte at det er dig, der har oprettet brugeren. I mailen står hvordan. God fornøjelse med Foreningen DIS-Danmarks åbne forum.

Vælg en overskrift, der siger noget om, hvad du søger. Opgiv (så vidt muligt) navn, tid og sted for den person, du efterlyser.
Det sparer mange museklik, når andre straks kan se - uden at åbne indlægget - om de kan hjælpe med spørgsmålet.

Hvis du er i tvivl om, hvor i landet dine aners by befinder sig, så tjek hos Krabsen [www.krabsen.dk], inden du lægger en forespørgsel ud. Måske kan du finde svaret på dit spørgsmål her.

Skriv i indlægget, hvad du selv har fundet frem til, og hvilke kilder du evt. har undersøgt.
Der er jo ingen grund til, at andre leder efter en folketælling, du allerede har fundet!

Bemærk at oplysninger om nulevende personer (dvs. personer, født indenfor de sidste 100 år, hvis dødsåret ikke kendes) ikke må videregives på nettet og altså heller ikke her i Forum.
Hvis du har brug for et sådan opslag, så vær varsom og bed om svar i privat mail. Skulle sådanne oplysninger blive givet i et indlæg, vil det blive slettet.

Underskriv dig med dit navn (specielt hvis du ikke har valgt dit navn som "brugernavn"). De fleste her i Forum har det bedst med at vide, hvem det er de hjælper. Anonymitet er ikke velset.

Læs gerne nogle tråde, inden du selv går i gang med at skrive. Det er lærerigt at se, "hvordan andre gør."

Hvis du bagefter opdager, at du har skrevet noget forkert eller ikke ramt tasterne rigtigt, kan du ved at trykke på "Rediger indlæg" (menulinjen under indlægget) rette i indlægget.

Når du svarer i en tråd, så hold dig til emnet og vis respekt over for den forsker, der har startet tråden.

Har du problemer med at bruge Forum, kan du sikkert finde svaret her [dis-danmark.dk]
Regler for hvordan vi omgås hinanden i Forum ses her [dis-danmark.dk]

Med venlig hilsen
Jette Jørgensen & Kathrine Tobiasen
Moderatorer

Støt foreningen DIS-DANMARK og bliv medlem for 200 kr. årligt, og modtag samtidig foreningens blad 4 gange om året.[b][/b]Redigeret 14 gang(e). Sidst ændret 21/04/10 15:56 af Moderator - Kathrine.
Valg:

Gå til :